Tabeller Fotbolls EM 2016

Här hittar du Tabeller för Fotbolls EM 2016. Du kan se hur det går för de olika resultaten och tabellen ser ut för de olika grupperna. Tabellerna uppdateras automatiskt när en match är färdigspelad och du kan se aktuell ställning i gruppen.

Tabell Grupp A

Grupp A består av Frankrike, Rumänien, Albanien och Schweiz. Frankrike är stora favoriter till att vinna gruppen därefter är det mer osäkert om andraplatsen.


Tabell Grupp B

Grupp B består av England, Ryssland, Wales och Slovakien. England är klara favoriter sen så står det mellan Ryssland och Wales. Slovakien får nog svårt att ta sig vidare.


Tabell Grupp C

Grupp C består av Tyskland, Ukraina, Polen och Nordirland. Tyskland är stora favoriter till att vinna gruppen och därefter kommer nog Polen att knipa andraplatsen. Nordirland och Ukraina får kämpa om att bli bästa trea!


Tabell Grupp D

Grupp D består av Spanien, Tjeckien, Turkiet och Kroatien. En av EMs på förhand svåraste grupper att förutse. Spanien klara favoriter men sen kan det gå hur som helst. Se upp för Turkiet!


Tabell Grupp E

Grupp E består av Belgien, Italien, Irland och Sverige. Sveriges grupp är också väldigt jämn med Belgien och Italien som favoriter att gå vidare. Klarar Sverige att vinna mot Irland i första matchen finns det förutsättningar att ta sig vidare.


Tabell Grupp F

Grupp F består av Portugal, Island, Österrike och Ungern. Portugal är svaga favoriter att vinna gruppen därefter är det jämnt mellan de övriga lagen. Kan Lagerbäcks Island skrälla?