Odds bonusar till Fotbolls EM 2016

Här hittar du Fotbolls EMs bästa odds bonusar. Vi ger dig en komplett lista över bra och säkra bonusar du kan använda när du vill spela på EM. Vi har många unika bonusar om du går via våra länkar, så missa inte detta!

Om Oddsbonusar

Spela med en Oddsbonus på EM!
Vad är egentligen en oddsbonus? Vi ska börja med att förklara de olika begreppen och försöka få dig att förstå exakt hur det fungerar. En oddsbonus är något som man får av spelbolagen som en gåva av något slag. Oftast är det en insättningsbonus med olika procentsatser och omsättningskrav Om vi tar en vanlig oddsbonus så kan den se ut så här: Gör du en insättning hos Spelbolaget ger dom dig en extra bonus. Så om du sätter in t.ex 500 kr och det står 100% i bonusvillkoren innebär det att du istället för bara 500 kr har hela 1000 kr att spela för. Dubbelt så mycket på kontot alltså.

Göra en insättning hos ett spelbolag
De flesta spelbolagen erbjuder en mängd olika alternativ för insättningar. De vanligaste är via Kredit/bankkort som Visa eller MasterCard. 'Minsta insättning varierar från bolag till bolag men brukar ligga runt 100 kr. Banköverföringar brukar också gå bra från de flesta svenska banker. Sen finns det några internetplånböcker som Neteller och Skrill som de allra flesta spelbolagen brukar acceptera. Observera dock att vissa bonusar inte går att spela för om man använder dessa plånböcker.

Få sin oddsbonus
När man gjort första insättningen behöver man ibland hämta sin bonus. Hos vissa spelbolag får man bonusen automatiskt när man sätter in pengar första gången och för vissa måste man aktivt acceptera bonusen eller skriva in en bonuskod.

Börja spela:
När bonusen är accepterad och finns på ditt spelkonto så är det bara att börja spela. Hos alla spelbolag finns det alltid omsättningskrav och dessa varierar kraftigt. Om det t.ex står: Omsätt din bonus 3x (insats + bonus) till ett minimi odds 1,50 så innebär det följande. Exempel: att du sätter in 500 kr då behöver du spela sportsspel för 3000 kr (500+500x3) och oddsen på dina spel får inte understiga 1,50. När du väl gjort detta och inte har förlorat alla dina pengar är bonus och eventuella vinster fria att ta ut eller flytta över till andra produkter.